Make your own free website on Tripod.comSPORT-SPIRIT in the Indupol-team
triathlonteam INDUPOL

Dolphin Lady + Scorpion + Flow Mo + Speedy + Iron Steve + Ambioris + MAD MAX 

Sinds begin zomer 2008 verdedigen deze sporters de kleuren van Indupol in het triathlonwereldje.  Soms bundelen ze hun krachten als trio-team, dan weer werken ze er eentje alleen af. 

Heracles triathlon te RETIE 15/8/2009
 
Weer prachtig weer en een 65-tal deelnemers voor deze leuke wedstrijd.  Speedy was behoorlijk gespannen doch kwam bij de eerste uit het water.  Kort gevolgd door Linda en iets later Marc.  Joris koos voor rustig ronddobberen.
Na een blitswissel en een verschroeiend tempo, wist Marc de kopgroep in te halen denderde daarna resoluut aan de leiding van het pak.  Een gemiddelde van 39 en max van 51 liegen er niet om.  Linda ging ondertussen terug over Marleen die nog een stukje fout reed.  Marc wisselde weerom snel en kon in het lopen nog 2 man verschalken.  Op de meet liet ie zich echter nog kloppen zodat ie BRONS haalde.  Toch prima resultaat tegen het jongere geweld.
Ook Linda ging tot het uiterste in de hitte en haalde BRONS.  Een prachtprestatie!
Marleen werd vierde. 
Ook Brent verteerde zijn debuut prima en heeft de smaak te pakken.  Joris genoot ook van de wedstrijd.
Nadien allemaal weer samen in de HOTTUB van de inrichtende club en iedereen genoot weer!

Lollepotters triathlon te MALLE 26/6/2009
 
Zalig weertje voor een leuke wedstrijd in ontspannen sfeer.
Voor Linda was het dit jaar haar eerste complete na de trio-races die ze al afwerkte.  Voor Steve de eerste test na een lange herstelperiode.
Na een blitsstart door Linda waarbij Steve har halfweg moest laten gaan, kwam ze in de kop van de wedstrijd uit het water. 
Steve haalde op de fiets echter snel zijn schade in om in een rotvaart richting de loopproef te knallen.  Ze bleven beiden gelukkig gespaard van valpartijen waar dit parcours wel om berucht is.  Beiden werkten de door hen gevreesde loopproef in een mooie tijd af en waren uitermate tevreden met hun resultaat.  Alsook hun coach die weer stond te blinken van trots langs de lijn!  De pint achteraf hadden ze dan ook meer dan verdiend. 
Een gefilmd verslag vind je op onderstaande link:
 
 

mooi koppel !
IRON STEVE & DOLPHINLADY

 
3/4de triathlon te STEIN 21/6/2009 : BIKKELHARD!
 
De grote dag voor het damesteam waar ze al maanden op gefocust waren!  Linda dubbelde reeds in haar eerste zwemronde verschillende zwemmers en knalde 4' van haar besttijd af!  Daarna gingen de hemelsluizen open en donderde het met bakken naar beneden.  Mad Max was al vertrokken voor een snelle fietsstart.  Griet slaagde erin om mentaal overeind te blijven in het onweer en verbeterde de teamtijd met 27' !!!  Ook Marc raasde verder op het spekgladde parcours met een gemiddelde van meer dan 30.  In de afdaling haalde durfde hij tegen de 60km/h te riskeren.  Doch door het helse weer raakte hij bijna onderkoeld.  Dit eiste zijn tol bij de afsluitende loopproef.  Gelukkig werd hij daar mentaal overeind gehouden door Petra die hem een ganse ronde gezelschap hield en het tempo bepaalde!  Zij liep een uiterst constante race en verbeterde ook haar tijd met 11' .  De dames hebben een glansprestatie neergezet door +/- 3 kwartier van hun tijd te knabbelen en eindigden zo als 3de!  BRONS voor The Iron Ladies!  Mad Max eindigde helemaal leeggestreden na 7h03' wat ook 17' sneller was dan vorige editie.   
 
Verder was de vaste supporterskern weer opvallend aanwezig en doken ze weer overal op om ons er door te sleuren.  Merciekes!
 
 

steintrio.jpg

steinmarc.jpg

GEEL 10/5/2009 : weer podium voor de IRON LADIES !
 
De zenuwen stonden strak gespannen voor deze algemene repetitie voor de grote wedstrijd in Stein binnenkort.
Mad Max kon als coach niet aanwezig zijn doch had tijdens zijn terugrit vanuit de Ardennen op de fiets nog kort telefonisch contact net voor de start.
De afgelopen week was Linda nog gaan inzwemmen in het koude kanaal. Doch vlak na de start merkte ze dat haar wetsuit haar meer hinderde dan voordeel bracht.  Ze stopte en worstelde zich eruit, Petra schoot ter hulp.  Een official blokkeerde haar de weg met een kajak omdat hij onderkoeling vreesde doch ze duwde hem weg en vloog weer in de strijd.  Onder luid applaus voor haar hero´sche daad kwam ze na 26' uit het water.  Een sterke tijd na haar oponthoud.  Uitgeput gaf ze de chip door aan Griet die begon aan haar hellerit tegen de wind in.  Tegen een gemiddelde van meer dan 33km/h knalde ze menigeen uit het wiel en deed ze de kenners onder de supporters de bek openvallen van bewondering.  Na haar 39km gaf ze de fakkel door aan Petra die haar 10km weer in klassestijl afwerkte.  Aan de finish stonden haar 2 vriendinnen haar op te wachten om samen onder luide aanmoediging van de wedstrijdspeaker over de lijn te lopen. Paul, de gelegenheidscoach, zorgde voor schitterend werk achter de 
schermen.  Mad Max kon net nog op tijd daar zijn voor het podiummoment van de 3 klassedames!  OP NAAR STEIN 21/6/09

lindainaktie.jpg

lindaengriet.jpg

petra.jpg

pict0020.jpg

pict0018.jpg

pict0022.jpg

Linda, Griet en Petra: zilver op triathlon in Geel (mei 2008) !
 

filmpje van DOLPHINLADY

girlpower.jpg

Home | triathlonteam INDUPOL | FOTO ARCHIEF | BLOG | meeting 15nov | Wielerkledij INDUPOL | gastenboek | cycling | ATLETIEK | HIPPISCH Indupol | onze IRON MAN | DE HEL ! | BMX2000

Enter supporting content here